Priser.
Pris anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms för order till mottagare. Momsbeloppet redovisas på orderbekräftelsen/kvittot. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, leveransförseningar etc. i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

Priser & rabattkoder i webbutiken
Vid köp i webbutiken gäller att en produkt som redan har skickats från vårt lager inte påverkas av en eventuell prishöjning eller -sänkning som sker efter ordertillfället, t.ex. vid kampanjer, rea, eller förändrad prissättning.
Mälarsports kampanjer är alltid tidsbegränsade. För att ta del av olika kampanjer ger vi ibland ut rabattkoder som för sin giltighet ska anges i webbutikens kassa innan ordern skickas in. Koderna är i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig som använder en rabattkod att kontrollera extra noga att priset på din order har blivit korrekt innan du klickar på ”Köp nu”. Är priset inte korrekt, vänligen kontakta Kundservice.
Mälarsport förbehåller sig rätten att vid missbruk eller otillbörligt bruk av kampanjer eller rabattkoder, makulera order. Koder och kampanjer som publicerats på andra hemsidor än malarsport.se tar vi inte ansvar för.

Betalningsansvar.
Att lägga en order via malarsport.se medför betalningsskyldighet. Du som kund godkänner det betalningsansvaret genom att acceptera våra köpvillkor i kassasteget och klicka på knappen ”Köp nu”.

Betalning.
I våra fysiska butiker kan man betala med Betalkort och Swish. På malarsport.se kan du betala med följande betalningsalternativ:

Klarna Checkout.
Payson betaltjänst.
Paypal betaltjänst.
Swish.

Beställ och betala i butik
Mälarsport tillämpar så kallad omnikanal vilket innebär bland annat att du som kund kan besöka den fysiska butik och där antingen själv lägga en order i vår webbutik, eller låta någon av våra butikssäljare göra det åt dig. Leverans av varan kommer då ske senare medan betalning sker i butiken vid beställningstillfället. Betalningen i förskott är ett krav för att beställningen ska kunna läggas och expedieras. Du kan som kund ångra köpet både innan och efter varan levererats. Full återbetalning av köpesumman sker då, se avsnittet Återbetalning nedan.

Fraktavgift vid köp i webbutiken.
Vi skickar endast inom Sverige. Fraktpriset tillkommer i kassan. Fraktfritt till privatpersoner vid köp för minst 1200 kr. Upphämtning i butik är fraktfritt.

Leveranser.
Mälarsport har inget fysiskt lager. Beställda varor skickas normalt 3-5 arbetsdagar efter beställning. Beställning som inkommer efter 12:00 så tillkommer det en dag på leveransen. Beställda varor kan även hämtas butiken.

Byten, returer och reklamationer av varor köpta i fysisk butik.
På Mälarsport AB har du 30 dagars öppet köp. Ta med kvittot till butiken. Vid öppet köp och byte ska varan ligga i originalförpackning, kvitto och prisetikett ska vara kvar. Öppet köp gäller ej för badkläder, underkläder samt beställningsvara. Varan får ej vara använd.
Om din vara skulle trasig eller felaktig kontaktar du snarast vår butik. För att du ska kunna reklamera varan eller tjänsten ska felet vara ursprungligt, det vill säga det ska ha funnits när du fick varan. Du får inte själv ha orsakat felet.

Byten, returer och reklamationer av varor köpta från lokal e-handel (från domän malarsport.se)
Vi tar emot returer, byten eller reklamationer av varor i fysisk butik inköpta via lokal e-handelsplats.
Kontakta vår butik för byten, returer och reklamationer:

Mälarsport AB
Vasagatan 75
722 23 VÄSTERÅS
Telefon +46 (0) 73-316 31 62
info@malarsport.se